Doodle Trimsalon Coya 

Gespecialiseerd in labradoodles, goldendoodles, Cobberdogs

Puppy gewennings uurtje

In dit uurtje kan uw labradoodle, Barbet, Cobberdog of Golden Doodle wennen aan de trimsalon, de trimtafel en trimspulletjes, maar ook aan mij. Dit gebeurt voor uw hond op ongedwongen en vriendelijke manier. 

Tijdens het puppygewenningsuurtje laten wij de hond op rustige en kalme manier kennis maken met de trim attributen en knip ik rondom de oogjes, voetzooltjes en poepertje en genitaliën vrij van overtollig haar. Verder borstel ik uw hond en geef ik u tips en tricks over hoe u thuis, het borstelen zelf het beste kunt opbouwen. 

Voor uw hond is dit spannend en nieuw en veelal zal uw hond niet begrijpen wat er van hem of haar wordt verwacht. Dit lossen wij op met kleine, gezonde beloningssnoepjes. Het is handig om uw hond dus niet te veel eten te geven voor u met uw hond bij ons in de trimsalon komt. 

Als uw doodle een slechte eter is, dan is het handig om zelf zijn lievelingssnoep of -worst mee te nemen. Bij het puppygewenningsuurtje mag u aanwezig zijn. Zo ziet u hoe wij op speelse, vriendelijke wijze met uw hond om gaan. En voor u, als hondenbezitter, is het wellicht ook de eerste keer dat u in een trimsalon komt.

Voor het puppy gewennings uurtje is uw hond welkom vanaf de leeftijd van 4 maanden.

Puppygewennings uurtje: € 35,00

Puppy Guus
Puppy Guus
Puppy gewenning Lev
Puppy gewenning Lev
Puppy gewenning Lev
Puppy gewenning Lev